ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η σοκολατιέρα είναι ιδανική λύση για ένα ζεστό πηχτό ρόφημα σοκολάτας και χρησιμοποιείτε κατά την χειμερινή περίοδο από Οκτώβριο έως Μάρτιο (ανάλογα με τη καιρικές συνθήκες).

Η παρουσία της σοκολατιέρας σε εμφανές σημείο, αυξάνει κατά πολύ την κατανάλωση της.

ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑ 6 L
ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑ 6 L

ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑ

Τρόπος παρασκεύης της σοκολάτας στη σοκολατιέρα

Προσθέτουμε 5L *γάλα μακράς διάρκειας U.H.T. 3,5% και 1kg Nattell αφού πρώτα τα ανακατέψουμε στο μπλέντερ για 5'', στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα στη σοκολατιέρα και ρυθμίζουμε το θερμοστάτη στους 90°C για 30 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στους 60°C έπειτα μπορούμε να σερβίρουμε.

Κάθε συσκευασία του 1 kg περιέχει 25 μερίδες των 250 

*Σε περίπτωση που στο τέλος της ημέρας μας έχει μείνει μείγμα σοκολάτας αφαιρούμε των κάδο και των τοποθετούμε κατευθείαν στο ψυγείο και το χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα αρκεί το γάλα να είναι μακράς διαρκείας U.H.T. 3,5%.

Τρόπος σερβιρίσματος

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη σοκολατιέρα και γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας.

Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος mochaccino

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη σοκολατιέρα, μια δόση espresso ανακατεύουμε και προσθέτουμε σαντιγί ή φυτική κρεμά τέλος γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας και σιρόπι σοκολάτας.

Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος γεύσεων

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη σοκολατιέρα προσθέτουμε 1,5 ml αρωματικό σιρόπι ή ένα πάτημα ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας.

Καθαρισμός σοκολατιέρας

Εύκολη στο καθάρισμα, θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε φορά που τελειώνει το μείγμα απλά πλένοντας τον κάδο με ζεστό νερό.

Κατανάλωση ρεύματος

Η μηχανές είναι μονοφασικές και η κατανάλωση του ρεύματος ανέρχεται στα 1200W σε πλήρη λειτουργεία ,αυτό σημαίνει ότι η μηχανή για την θερμοκρασία 60°C δουλεύει στο 1/3 της ώρας συνεπώς 0,4W.Με την τιμή της κιλοβατώρα να ανέρχεται αυτή τη στιγμή περίπου στα 0,12€ έχουμε 0,12€ Χ 0,4 = 0,048€. Οπότε σε μια λειτουργεία 10 ωρών η κατανάλωση θα είναι μόλις 0,48€.





ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η γρανιτομηχανή είναι ιδανική λύση για ένα πηχτό παγωμένο ρόφημα σοκολάτας τύπου γρανίτας  και χρησιμοποιείτε κατά την θερινή  περίοδο από Μάϊο έως Σεπτέμβριο (ανάλογα με τη καιρικές συνθήκες).

Η παρουσία της γρανιτομηχανής σε εμφανές σημείο, αυξάνει κατά πολύ την κατανάλωση της.

ΓΡΑΝΙΤΟΜΗΧΑΝΗ 12 L
ΓΡΑΝΙΤΟΜΗΧΑΝΗ 12 L

ΣΤΗ ΓΡΑΝΙΤΟΜΗΧΑΝΗ

Τρόπος παρασκεύης της σοκολάτας στη γρανιτομηχανή

Προσθέτουμε 4L *γάλα μακράς διάρκειας U.H.T. 3,5% ,1 L νερό και 1kg Nattell αφού πρώτα τα ανακατέψουμε στο στο μπλέντερ για 5'', στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα στη γρανιτομηχανή, ρυθμίζουμε το θερμοστάτη στους 0-2°C για 40 λεπτά και στη έπειτα μπορούμε να σερβίρουμε

Κάθε συσκευασία του 1 kg περιέχει 25 μερίδες των 300ml

*Σε περίπτωση που στο τέλος της ημέρας μας έχει μείνει μείγμα σοκολάτας ρυθμίζουμε τη μηχανή στην ψύξη (κατάσταση νύχτας 4°C ) και το χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα αρκεί το γάλα να είναι μακράς διαρκείας U.H.T. 3,5%.

Τρόπος σερβιρίσματος

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη γρανιτομηχανή και γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας.

Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος mochaccino

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη γρανιτομηχανή , μια δόση espresso ανακατεύουμε και προσθέτουμε σαντιγί ή φυτική κρεμά τέλος γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας και σιρόπι σοκολάτας.

Τρόπος παρασκευής & σερβιρίσματος γεύσεων

Γεμίζουμε με σοκολάτα το ποτήρι από τη γρανιτομηχανή προσθέτουμε 1,5 ml αρωματικό σιρόπι ή ένα πάτημα ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με σκόνης σοκολάτας ή τρούφας.

Καθαρισμός γρανιτομηχανής

Εύκολη στο καθάρισμα, θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε φορά που τελειώνει το μείγμα ή κάθε τέλος της ημέρας απλά πλένοντας τον κάδο με ζεστό νερό.

Κατανάλωση ρεύματος

Η μηχανές είναι μονοφασικές και η κατανάλωση του ρεύματος ανέρχεται στα 500W σε πλήρη λειτουργεία ,αυτό σημαίνει ότι η μηχανή για να διατηρεί το μείγμα παγωμένων στους -2°C δουλεύει στο 2/4 της ώρας συνεπώς  250W.Με την τιμή της κιλοβατώρα να ανέρχεται αυτή τη στιγμή περίπου στα 0,12€ έχουμε 0,12€ Χ 0,25 = 0,03€. Οπότε σε μια λειτουργεία 10 ωρών η κατανάλωση θα είναι μόλις 0,30€.


ΣΤΗ BLENDER

ΣΤΟ BLENDER Προσθέστε στο blender 10-12 παγάκια, μισό ποτήρι πλήρες γάλα (100ml) και δύο γεμάτα κουτάλια της σούπας Nattell (40gr). Χτυπήστε για 20΄΄ και σερβίρετε.